Det regner!

Regnvejr i Málaga

Regnvejr i Málaga

Nå ja. Hvor spændende er det lige? Det er ikke noget, jeg vil dele på Facebook, for de venner, som bor her i Málaga, har næsten allesammen vinduer, de selv kan kigge ud ad, og de venner, der bor i Danmark er nok ligeglade, eller også svarer de, at vejret er fuldstændig fantastisk i Dk, og det synes jeg så ikke er særligt spændende.

Og vi har godt af vandet, eller Andalusien har godt af vandet (jeg har ligesom været i bad i år). Men det er da synd for turisterne. Vi andre ved jo, at det gode vejr kommer igen – om en måned danser vi regndans for at få bare en enkelt byge – men det er ærgeligt for dem, som har sparet sammen hele året til en ferie med sol og varme og så havne midt i et vandland uden rutschebaner.

NÅR det en sjældent gang regner her, så er der nemlig virkelig knald på. Ikke noget med lidt sjattisseri hist og her, nej det kommer virkelig væltende i litervis (20 liter pr. kvadratmeter faldt i går her i provinsen) Altså 20 LITER! Noget af en spandfuld, der tippes i hovedet på én, bedst som man går i egne tanker.

En kommentar til “Det regner!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *