I kill for pleasure!

KriminovellerDet er ikke nogen hemmelighed, at jeg skriver (krimi)noveller til ugeblade. Og jeg elsker det! Bare i år har jeg nok slået 10-12 stykker ihjel på den ene eller den anden måde. Det er da herligt.

I kill for pleasure, men jeg kan nu også godt lide ”bare” at skrive hyggenoveller. Som regel ender de alligevel med, at en eller anden ryger i svinget, men sådan noget sker jo, når man lige bliver inspireret.

Af andre igangværende projekter vil jeg nævne en børnebog (for drenge 10-12 år) og en anden børnebog, som oprindeligt også skulle være til drenge, men nu ender med at blive til piger, tror jeg. Jeg er vist kommet til at putte lidt for mange heste og ulykkelig kærlighed ind i handlingen.

Og det er lidt øv, for jeg føler, at jeg kan tillade mig at bande meget mere i drengebøger, og da jeg ikke bryder mig om at slå børn ihjel, må jeg jo have afløb for mine småsyge tendenser på anden vis.  Måske ender pigebogen med at have en stærkt bandende hest som hovedperson. Måske kan hesten også helt tilfældigt komme til at slå rideskolens ejer ihjel? Det må jeg da lige overveje.

3 thoughts on “I kill for pleasure!

 • Hej alle! Frederiksberg 24-05-16

  Annette, først endnu tillykke.
  Tag det helt roligt, din husbund har helt styr på det hele. Programering m.m. Giv tid! Giv tid!
  Michael er ikke en ”øh, øh, æh, æh, jeg ved ikke rigtig hvad du mener skat!
  Han har helt styr på det.
  Din kommende bestseller, uden ”-ind-mellem-ud-” bliver kanon! Du springer banken.
  Hov!! Der var måske en ide: ” Du/Han/Hun springer banken”

  I mit perspektiv er I guld for mig.
  Jeg gør en indsats, som bliver rigeligt belønnet.
  Vi ses a otoño! 27-09 / 07-10
  Svendsen ∞ ת ת ת ת ת !!

  Børnebog: Jeg har for 2-3 år siden skrevet ”Trylle Tom” Den er morsom, men, men
  jeg er kun/mest skrivenden i påvirkende tilstand. Åv, Åv!

 • Hej Kurt
  Tak for din hilsen og lykønskningen. Du må se at få gjort noget ved “Trylle Tom”
  Vi ses til efteråret!

 • 24-05-16 19:30
  Tak for hurtig respons!
  ”Trylle Tom”, skal nok få ben at gå på.
  Når Svendsen går i trylle mode, er der ikke et øje tørt.
  Svendsen ∞ ת ת ת ת ת !!
  Vi ses!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *