At se sin egen tekst på tryk

Reol med Sku ikke hundenJeg elsker at skrive. Jeg elsker simpelthen at skrive. Det er sjovt, det er hyggeligt, det er frustrerende, det er tankeopslugende, det er tidskrævende, men det er først og fremmest SJOVT! Og det er derfor, jeg gør det.

Jeg har haft mange forskellige jobs i de cirka tusind år, jeg har været på arbejdsmarkedet. Jeg har arbejdet som opvasker, tøjvasker, brillevasker, numsevasker, hvidvasker … nå nej. Og jeg har været laborant, procesoperatør, rengøringskone, servitrice. Jeg har solgt købmandsvarer, køkkenvarer, optikervarer og hælerva … øh nej, heller ikke. Jeg har endda arbejdet som IT-supporter. HAHAHA! og dét er så ikke engang løgn.

Men jeg har aldrig, aldrig, aldrig haft så dejligt og givende et arbejde, som jeg har nu. Ikke så forfærdelig givende pengemæssigt måske, lige dér tror jeg, at både hælerbranchen og hvidvaskningen er langt mere rentabel, men det er givende oppe i mit hule hoved. Jeg er glad! Glad i låget, når jeg vågner, og rigtig glad, når jeg går i seng, hvis jeg har fået noget af det, der kører rundt i kasketten, ned i ord og sætninger.

Men noget af det bedste er, når alle disse sætninger pludselig findes i et ugeblad eller en bog, hvor andre ligefrem kan læse dem. Dét sparker vandflyver, skal jeg lige hilse at sige!

Og så er det også lidt fedt at have en blog. For her kan jeg prale, til jeg skammer mig, og det kan vare rigtig, rigtig længe.

Det er min søde husbond, Michael Ganz Andersen, der har sat bloggen op for mig og opgivende tålmodigt og‘fatter-du-virkelig-nada? pædagogisk forklarer mig, hvordan man gør. Det er ham, der skubber på og bakker op, hvis jeg kommer i tvivl om mit valg af arbejde.

Og så er det også ham, der har lavet trolden, der sidder i bogreolen på forsiden til dette indlæg!

Pralebøtten:

Maj måned:

Odense Bibliotekerne modtog 84 noveller og 7 illustrationer.

15 noveller blev udvalgt og én illustration.Bogen med ugle

Antologien blev udgivet den 17. maj

 

 

 

Forlaget Silhuet modtog 61 noveller.

Sku ikke hunden11 noveller blev udvalgt.

Antologien blev udgivet den 2. maj.

2 noveller er udgivet i henholdsvis Hjemmet og Søndag i maj måned.

Hvis du har læst med så langt, vil jeg helt tilfældigt nævne, at jeg har en novelle i Hjemmet i denne uge, så hvis du kun læser ugeblade hos frisøren, skal du bestille tid inden lørdag.

Krimi Hjemmet

Og SÅ skal jeg vist lige have armene ned igen. De er begyndt at sove.

Links:

Odense Bibliotekerne

Forlaget Silhuet

Hjemmet

Søndag

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *