Mord på grillen

I kender sikkert de GRILLREGLER, der hvert år går viralt (hvad er nu det lige for et ord?) på Facebook, så snart solen titter frem i Danmark.

TOLV GYLDNE GRILLREGLER:

(1) Kvinden køber maden.
(2) Kvinden laver salat, forbereder grøntsager og laver dessert.
(3) Kvinden forbereder kødet, marinerer mv, placerer det på en bakke sammen med de nødvendige køkkenredskaber og saucer, og tager det med ud til manden, som er placeret  ved siden af grillen –med en øl i hånden.
(4) Kvinden forbliver fortsat udenfor den obligatoriske tre-meter zone, hvor en overflod af testosteron og andre mandlige aktiviteter kan finde sted uden indblanding fra kvinden.
(5) MANDEN PLACERER KØDET PÅ GRILLEN. (VIGTIGT!)
(6) Kvinden går ind for at organisere tallerkner og bestik.
(7) Kvinden kommer ud for at fortælle manden, at kødet ser lækkert ud. Han takker hende og spørger, om hun vil hente endnu en øl, mens han vender kødet.
(8) MANDEN TAGER KØDET AF GRILLEN OG GIVER DET TIL KVINDEN. (VIGTIGT!)
(9) Kvinden forbereder tallerkner, salat, brød, tilbehør, servietter og saucer, og sørger for at det hele kommer på bordet.
(10) Efter spisning sørger kvinden for at rydde af bordet og vasker op.
(11) ALLE ROSER MANDEN FOR HANS MADLAVNINGSINDSATS. (VIGTIGT!)
(12) Manden spørger kvinden om hun nød ’sin friaften’, og når han ser hendes irriterede reaktion, konkluderer han, at det bare er umuligt at glæde nogen kvinder!

 

Og hvert år liker vi og klasker os på lårene og tænker: Guuuud, hvor er det sandt!

Men her forleden blev grillreglerne efterfulgt af et andet indlæg,kniv med flyverust

der indledtes med dette billede, og jeg tænkte: ENDELIG, ENDELIG!

Billedet viser en grillhandske, et spækbræt og en drabelig kniv med små, næsten ikke synlige, brunlige stænk fordelt over hele knivsbladet. Størknet blod!

KONEN HAR ENDELIG SLÅET SIN GRILLENDE, KØDVENDENDE BØF AF EN MAND IHJEL. Hurra!!

 

Og læg lige mærke til, at bladet kun har disse stænk og ikke er indsmurt i blod. Et mord er tydeligvis begået, men der kan være falske spor: Har kniven blot ligget tilfældigt ved siden af offeret, da selve drabet blev begået? Og blev drabet begået med et helt andet våben?  Hvilket – måske pølsetangen? Er kniven senere plantet som falsk ledetråd? Tilhører blodet overhovedet offeret? Hvor er liget gemt?

Uha … mange, mange tanker og ideer fes gennem mit hule hoved.

Mit indre billede så omtrent sådan ud:Kniv, spækbræt, blod

SPLATT! Fedt. Død mand, happy hustru.

 

 

 

 

Først efter laaang tid og flere udtænkte plottvist(s) fik jeg løsrevet mig og læste overskriften, der hørte til billedet:

Sådan fjerner du flyverust fra opvaskemaskinen og dit bestik.

Arhmen altså! Hold da nu så op … de har sgutte meget fantasi de dér husholdnings-dudes. Tænk at misbruge et superbillede til sådan noget pjat. *SUK*

I ønskes alle en god grillsommer!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *