Så sidder man lige med sin skovl og sin spand

Strandsæsonen i Spanien starter nok en smule tidligere end oppe hos vikingerne, isbjørnene og pingvinerne i Danmark.

Og ingen danskere kan vel være interesserede i at vide, at vi,  som rent faktisk bor her i Spanien – i varmen – og hele året, allerede i februar kan ligge på stranden og blive gennemgrillede, sprøde og lækre. Så det vil jeg ikke skrive noget om – (men havde jeg nu lige kunnet finde ud af at indsætte den dér “række-tunge-emoji”, så havde den siddet lige dér, da!)

MEN! Her til formiddag var jeg jo så lige på stranden igen igen. Og havde glemt at medbringe min underholdning – det vil sige læsestof – og pludselig blev jeg nærmest nødt til at kigge mig omkring. På verden!

Og verden på det tidspunkt bestod af:  Sol, strand, blå himmel, blåt hav, hvidt sand, grågrønne bjerge, små fiskerbåde vuggende i alt det blå, palmer på strandpromenaden, grønne papegøjer, smukke strandløver/løvinder, små chirinquitos med grillede sardiner, friskfangede muslinger, rejer, østers og hummere, diverse tilbud om fodmassage til stort set ingen penge …

Og ja. Jeg ved det! Det er  da virkelig, virkelig kedeligt!  Og sådan er det faktisk HVER dag! *Gaaab*

Men jeg lider i stilhed.

Og i dag havde jeg heldigvis medbragt min lille skovl og spand, og i ren kedsomhed gav jeg  mig til at bygge et sandslot. Kald det bare en overspringsbevægelse. sandskulptur

Det blev da meget pænt, hvis jeg selv skal sige det.

Alternativet var, at jeg gik hjem og fik styr på den irriterende hovedperson i min næste historie/roman/eller-hvad-den-nu-ender-med-at-blive, men det virkede simplelthen så uoverskueligt i øjeblikket.

Må hellere bygge et nyt sandslot i morgen.

 

Med al respekt for det unge russiske? par, som har skabt den utrolige sandskulptur, der i øjeblikket kan ses på Paseo de Maritimo, Los Boliches. Husk at lægge en skilling, hvis du passerer. Der står en lille, rød pengekasse på den lave mur foran deres mesterværk.

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *